آموزش طرز تهیه موکا فراپه قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
قهوه دم کرده غلیظ یک فنجان
شکر دو قاشق غذاخوری
شیر کم چرب ۲ درصد یک قاشق غذاخوری
شیر کم چرب ۲ درصد یک و یک چهارم فنجان
سیروپ شکلات دو قاشق غذاخوری
خامه کم چرب منجمد ۳ قاشق غذاخوری
شکلات رنده شده یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا قهوه، شکر و یک قاشق غذاخوری شیر را در یک لیوان با هم ترکیب کنید. حالا ترکیب به دست آمده را در قالبهای مکعبی یخی بریزید و تا ۲ ساعت قبل از آماده کردن موکا فراپه آنها را از فریزر خارج نکنید. در هنگام آماده کردن موکا فراپه مکعبهای یخی قهوه را به یک و یک چهارم فنجان شیر و سیروپ شکلات اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید. انقدر مخلوط کنید تا همه موادتان نرم و یک دست شود. مواد به دست آمده را در سه فنجان بریزید. دقت کنید که در هر سه فنجان به صورت مساوی تقسیم شود. حالا روی هر سه فنجانها به اندازه مساوی خامه بریزید. حالا با شکلاتهای رنده شده روی موکا فراپه را تزئین کنید. موکا فراپه شما آماده است. نوش جان.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه