آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه مرغ گالانتین

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مرغ گالانتین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

مرغ متوسط 1عدد
برنج آبکش شده 1.5 لیوان
پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری
زرشک شیرین شده 3 قاشق سوپ خوری
گردو خردشده 3 قاشق سوپ خوری
خلال پسته 2 قاشق سوپ خوری
خلال بادام 2 قاشق سوپ خوری
ادویه کاری 1 قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
آبلیمو 3-2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
خلال پوست پرتقال یا پوست نارنج شیرین شده 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-روش آماده کردن مرغ : ابتدا درون شکم مرغ را تمیز کرده و مرغ را خوب شسته، به حالت نشسته در سينی يا آبكش می گذاريم تا آب آن برود.

2-با نخ و سوزن پارگی پوست شكم مرغ ‌را دوخته، و مرغ را به شكم روی تخته قرار می دهیم.

3-نيمی از گردن مرغ را جدا کرده و از پشت روی ستون فقرات شكاف عميقی می دهيم، طوریکه كه كارد به استخوان برسد. (طول اين شكاف بايد از گردن تا قسمت دم مرغ باشد).

4-با كاردی تيز و كوچك به روش زير مرغ را بی استخوان مي‌كنيم كارد را به استخوان فقرات می چسبانيم و با حركت دادن آن روی استخوان‌ها به آرامی گوشت را از استخوان جدا می كنيم. استخوان‌های كتف و ران را در نقطه‌ی اتصال با استخوان فقرات ، از مفصل جدا كرده و اسكلت مرغ را درسته از پشت خارج می كنيم.

5-استخوان‌های كتف و ران را نيز به آرامی خارج می كنيم.درون شكم مرغ را خشك كرده، و با مخلوطی از آبليمو، زعفران، نمك و فلفل طعم‌دار می كنيم و آن‌ را به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال می گذاريم

6-طرز تهیه مرغ گالانتین : برنج، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال یا نارنج، مغز گردو، زرشك، پياز سرخ شده، زعفران، ادويه كاری، نمك و فلفل را با هم مخلوط می كنيم.

7-با مقداری از مواد آماده شده، داخل كتف و ران‌های مرغ را پر می كنيم و با نخ وسوزن پوست گردن مرغ را می دوزيم تا مواد خارج نشود با بقيه‌ مواد آماده شده، شكم مرغ را پركرده و دوختن را ادامه می دهيم تا پارگی ايجاد شده كاملاً بسته شود

8-از مخلوط آبليمو، زعفران، نمك و فلفل با فرچه روی پوست مرغ می ماليم . داخل ظرف پيركسی را با حدود ۴ قاشق سوپ‌خوری روغن چرب می كنيم. مرغ را به پشت، داخل ظرف می گذاريم و با دست مرغ را به حالت اوليه شكل می دهيم.

9-ظرف پیرکس را در طبقه‌ وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت يا ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت حداقل يك ساعت و حداكثر ۱/۵ ساعت می گذاريم (مدت پخت به نوع مرغ بستگي دارد).

10پوست مرغ پخته شده بايد برشته شده باشد. با كمی جعفری و حلقه‌های ليموترش گالانتين را تزيين می كنيم.
طرز تهیه مرغ گالانتین

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی