آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه تارت اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

150 گرم کره سرد خرد شده – نصف لیوان روغن مایع – نصف لیوان ماست – 1 تخم‌مرغ – 1 قاشق مرباخوری نمک(پر نه) – 10 گرم پکینگ پودر – آرد تا به دست نچسبه
300 گرم اسفناج شسته شده و خرد شده – سس بشامل(2 قاشق غذاخوری کره – 3 قاشق غذاخوری آرد – 2.5 الی 3 لیوان شیر – نمک – فلفل سیاه) – 2 قاشق غذاخوری پنیر لابنه – پنیر پیتزای رنده شده

طرز تهیه

همه مواد تارت بجز آرد و پکینگ پودر رو مخلوط کنین و آرد و پکینگ پودر رو هم اضافه کنین و خیلی کم ورز بدین،(در رسیپ نگفته بزارین یخچال کمی استراحت کنه، من بودم میزاشتم)، قالبتون رو روغن بمالین، تارت رو خوب توش جا کنین، با چنگال سوراخش کنین. از طرفی سس بشاملو درست کنین و پنیر لابنه رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین. روی تارت اول اسفناج هارو که خوب آبشونو گرفتین رو بزارین و روی اونام سس بشاملو بمالین خوب، بعد پنیر پیزارو بپاشین، در فر گرم که در 180 درجه گذاشتین، بپزین.شما خواستین توش خیلی چیزای دیگه هم میتونین بزارین
طرز تهیه تارت اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی