آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه مرغ ناردونی(کرک انار تیم پهلو)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مرغ ناردونی(کرک انار تیم پهلو) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

مرغ خرد شده 1 عدد
انار دون شده 250 گرم
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق چای خوری سرپر
پیاز درشت 2 عدد
آلو بخارا 100 گرم
زردچوبه1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم
رب انار 3قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-ابتدا مرغ را شسته و خرد میکنیم.سپس برای حداقل دوساعت درون محلول آب+نمک+فلفل سیاه+پیاز خرد شده قرار میدهیم

2-پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را از مواد خارج کرده و در روغن کاملا سرخ میکنیم.

3-در این مرحله پیاز خرد شده(درصورت تمایل میتوان از چند تکه هویج استفاده کرد)را تفت داده تا سبک شود سپس زردچوبه فلفل قرمز فلفل سیاه را افزوده چند ثانیه تفت میدهیم و بعد رب گوجه را می افزاییم و اجازه میدهیم رب کمی از حالت خامی درآمده و خوشرنگ شود.

4-سپس تکه های مرغ را افزوده ناردون را نیز اضافه کرده و نمک را تنظیم میکنیم ،سه لیوان آب روی مرغها ریخته و اجازه میدهیم بجوش آید،سپس حرارت را ملایم کرده تا ریز بجوشد

5-بعد از یکساعت آلوهای خیس خورده و رب انار را افزوده و مجددا نیم ساعت دیگر زمان میدهیم تا خورشت جا بیفتد

سایر نکات

همچنین در صورت تمایل و بر اساس ذائقه میتوان از یک الی دوقاشق شکر استفاده کرد.
در دستور اصلی این خورشت آلوی ترش جنگلی نیز وجود دارد که در صورت تمایل همزمان با آلوبخارا اضافه میشود.
این خورشت کم آب بوده و از لحاظ طعم به خورشت فسنجان شبیه ست.
خورشت ناردون با مرغ کامل طعم بهتری دارد اما با ران هم میتوان تهیه کرد
اگر دستور دقیقا و مو به مو به دستور اصیل و بومی نزدیک نیست گله مند نباشید،من تمام تلاشم رو کردم که تجربه ی خوبی که داشتم رو باهاتون سهیم بشم و کامل و جامع و اصیل توضیح بدم
طرز تهیه مرغ ناردونی(کرک انار تیم پهلو)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی