آموزش طرز تهیه مانتی(یک غذای ترکیه ای) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2ونیم لیوان آرد (بدون گلوتن)(میتونین از آرد معمولی هم استفاده کنین)
2 تخم مرغ
115 میلی لیتر آب
2 قاشق چایخوری نمک
–
برای داخل مانتی ها:
1 پیاز متوسط
جعفری
200 گرم گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل سیاه
فلفل قرمز (اختیاری)
–
ماست موسیر
طرز تهیه
پیاز و جعفری رو ریز خرد کنین و مخلوط کنین.
آرد رو داخل کاسه بریزین و وسطشو گود کنین و بقیه موادو مخلوط کنین و داخل گودی بریزین و ورز بدین تا خمیری بشه که زیاد سفت نیست،خمیر رو به دو قسمت تقسیم کنین و هر کدومو با وردنه باز کنین، طوریکه نه خیلی کلفت باشه و نه مثل یوفکا نازک باشه (مثل عکس).بعد مثل عکس به مربع های کوچک تقسیم کنین و داخلشون از مواد بزارین و ببندین.
یک قابلمه رو پر از آب کنین و نمک بریزین توش و بجوشونین و بعد مانتی هارو داخلش بریزین، وقتیکه مانتی ها اومدن روی آب، 2 دقیقه دیگه بپزین بعد با کفگیر دربیارین از داخل آب. روی مانتی ها ماست موسیر بریزین و رب یا پودر فلفل قرمز رو داخل روغن داغ بریزین و مخلوط کنین و روی ماست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه