آموزش طرز تهیه لوکوم هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 کیلو هویج
5 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت فرق نمیکند)
1 لیوان شکر
1 استکان فندق درشت خرد شده
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
پوست هویج را بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه ای بریزید و با 1 لیتر آب بپزید.
هویج های نرم شده را از روی اجاق بردارید و داخل آبکش بریزید.1 لیوان از آبی که هویج را داخلش پختید را به هویج اضافه کنید. هویج و آب را در غذاساز یا با گوشت کوب برقی پوره کنید. سپس پوره هویج را داخل قابلمه یا ماهیتابه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید وانیل و فندق را اضافه کنید و هم بزنید. پیرکس و یا هر ظرف مناسب دیگری را با آب خیس کنید و آب اضافی را بیرون بریزید(برای اینکه راحت از ظرف بیرون بیاد) پوره هویج را داخل ظرف بریزید و صاف کنید. به این شکل یک شب در یخچال بذارید( و یا 4_3 ساعت در فریزر بذارید) سپس بیرون آورید و برش بزنید و در پودر نارگیل فراوان بغلتانید. چند ساعت دیگر در یخچال بذارید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه