آشپزي و شيريني پزي غذای رژیمی

طرز تهیه لوبیا پلو گیاهی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه لوبیا پلو گیاهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر

برنج 2 پیمانه
لوبیا سبز 100 گرم
سویا (درشت) 50 گرم
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران (ساییده)د 2 قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی (اختیاری) 1 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی (پوره شده) 50 گرم

طرز تهیه

1-قبل سویا را در آب جوش به مدت نیم ساعت خیس كنید و آن را آبكش كرده و با آب داغ خوب بشویید و آن را در آبكش ریخته زمان كافی بدهید تا كاملا خشك شود و سپس در مقداری روغن یا كره تفت دهید و مقداری آبلیمو در حد حدودا ۱قاشق غذاخوری به آن اضافه كنید و مقداری نمك و فلفل به آن بزنید .

2-لوبیا را بعد از آبپز كردن با نمك و آب كاملا سرخ كنید و در پایان رب و زعفران را به آن اضافه كرده و وقتی كمی تفت دادید گوجه فرنگی پوره شده را هم اضافه كنید و شعله را ملایم كرده و سویای سرخ شده را هم اضافه كنید و با بستن درب ظرف اجازه دهید مواد كاملا با هم بپزند.

3-برنج را در ظرفی به مرحله آبكشی برسانید و از مواد به صورت لا به لای برنج استفاده كنید.

سایر نکات

1)بهتر است در شیوه اول از مقدار زیادی آبلیمو و كمی زعفران در سویا استفاده كنید.
2)سویا را همیشه در آب جوش خیس كنید و با آب گرم بشویید تا طعم بهتری داشته باشد.
3)میتوانید لوبیا را با پوره گوجه فرنگی بپزید و از سرخ كردن آن خودداری كنید.
طرز تهیه لوبیا پلو گیاهی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی