آموزش طرز تهیه كيك بي بي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سه صفر : ١ پيمانه (يك ق س از ارد كم كنين بجاش ارد نشاسته ذرت اضافه كنين)
تخم مرغ : ٦ عدد
شكر : ١٥٠ گرم
پودركاكائو (مرغوب) : ٢ تا ٣ قاشق سوپخوري
بیكينگ پودر : ١/٥ ق چ
نمك : ۱ پنس
شكلات تخته اي رنده شده : به مقدارلازم
ابجوش : ١/٣ پيمانه
كرم تارتار : ١ ق چ
روغن مايع : ١ ق س
خامه قنادي : ٥٠٠ گرم
طرز تهیه
ارد و نمك و بكين پودر و پودر كاكائو رو سه بار الك كنين.
فر روي ١٨٠ درجه روشن شود.
زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كنين، مواظب باشين ذره اي از زرده داخل سفيده نشه (سفيده نميگيره). زرده رو با نيمي ازشكر و وانيل بزنين تا كرم رنگ بشه، ابجوش را اضافه و مخلوط كنين بذارين خنك بشه.
پره همزن رو تميز و خشك كنين شروع به زدن سفيده كنين كمي كه زدين پودر تارتار و بقيه شكر رو اضافه كنين و خوب بزنين تا سفيده پف كنه و از ظرف نريزه.
زرده و سفيده رو اروم با هم مخلوط كنين و مخلوط ارد و مواد خشك رو تو سه مرحله اضافه كنين و اروم به هم بزنين، مواظب باشين پف سفيده نخوابه. مواد رو داخل قالب كاغذ شده بريزين (قالب من سيني ٣٠در٤٠). سيني رو داخل
فر داغ بذارين به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقيقه، باخلال چوبي چك كنين اگر از مواد به خلال نچسبيد كيك رو از فر خارج كنين و بذارين خنك بشه.
من سه تا سيني با اين مواد درست كردم.
بعد كاغذ روغني رو كه حرف k رو در اورده بودم روي كيك گذاشتم و برش زدم. روي كيك رو با شير مرطوب كردم و روش خامه زده شده و شكلات رنده شده ريختم. سه تا لايه روي هم و روي كيك رو هم خامه زدم با شكلات رنده و پودر كاكائو پوشاندم. به همين سادگي وخوشمزگي. ازخوشمزه ترين كيك ها با تزيين ساده
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه