آموزش طرز تهیه قرابیه فندقی دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم آرد(از 2 لیوان آرد 1 بند انگشت کمتر)
100 گرم کره
1 عدد زرده تخم مرغ
60 گرم پودر قند(1 استکان)
4 قاشق غذاخوری شیر
کمی دارچین
1 پنس نمک
برای مخلوط دارچین داخل قرابیه:
90 گرم فندق درشت خرد شده(1 لیوان _پودر نشود و خیلی درشت هم نشود به اندازه ای که زیر دندان حس شود)
40 گرم شکر(3 قاشق غذاخوری)
1/2 قاشق غذاخوری دارچین
30 گرم کره نرم شده
طرز تهیه
تمام مواد داخل قرابیه را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید. برای خمیر قرابیه کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید و خوب به خورد هم بدید یک عدد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید آرد را اضافه کنید و ورز بدید شیر و دارچین را هم اضافه کرده خوب ورز بدید. خمیر را گرد کنید و داخل کیسه فریزر بذارید و 15 دقیقه در فریزر بذارید. سپس خمیر را روی کاغذ روغنی بذارید و نازک باز کنید و شکل مستطیل بدید. کانال غذای ترکیه، از مواد داخل که آماده کردید روی خمیر بمالید و از عرض خمیر شروع به رول کردن کنید. من 3 عدد رول به این شکل آماده کردم. رول ها را 20 دقیقه داخل یخچال بذارید و سپس با چاقوی تیز به اندازه نیم سانت برش بزنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه بپزید(حدود 15 الی 20 دقیقه البته به حرارت فر شما هم بستگی دارد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه