آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه سیب عسلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه سیب عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 عدد تخم مرغ
125 گرم مارگارین و یا کره به دمای محیط رسیده
حدود 1 استکان روغن مایع(80 گرم)
1 استکان نشاسته(گندم حدود 30 الی 40 گرم)
4 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد (به مقدار لازم)
برای داخل قرابیه:
3 عدد سیب
1 قاشق مرباخوری دارچین
2 قاشق غذاخوری شکر
نصف لیوان گردوی درشت خرد شده
برای روی قرابیه:
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری عسل
پودر پسته

طرز تهیه

پوست سیب را کنده با قسمت درشت رنده کنید. سیب ها را داخل ماهیتابه ای بریزید ، شکر را اضافه کنید و تفت بدید نزدیک به پخت سیب گردو و دارچین را اضافه کنید هم بزنید و کنار بذارید خنک شود. برای خمیر تمام مواد را خمیر را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید آرد را در آخر و کم کم تا وقتی بریزید که خمیر نرمی آماده شود. خمیر را 20_15 دقیقه داخل یخچال بذارید سپس تیکه هایی به اندازه گردو بردارید داخل کف دست وسط خمیر را باز کنید و از مواد مخلوط سیب و گردو بذارید و خمیر را ببندید و گرد کنید. و از طرفی که خمیر را بستید داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. روی قرابیه ها زرده تخم مرغ بزنید و در فر 170 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید(حدود 15 الی 20 دقیقه) بعد از بیرون آوردن از فر روی قرابیه ها عسل بزنید و پسته بپاشید
طرز تهیه قرابیه سیب عسلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی