آموزش طرز تهیه قرابیه خیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان شکر
1.5 لیوان آب
مواد لازم برای خمیر:
نصف پاکت مارگارین (125 گرم ، کره هم میشه)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان شکر (75 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2.5 لیوان آرد (با کنترل بریزید)
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را بجوشانید و کنار بذارید.(حدود 10 دقیقه بجوشانید)
برای خمیر قرابیه مارگارین که به دمای محیط رسیده ، روغن مایع ، شکر ، وانیل ، تخم مرغ و پودر کاکائو را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با همزن دستی یا لیسک و یا با دست هم بزنید) سپس آرد را کم کم بریزید و با دست ورز بدید(میتوانید ابتدا با همزن دستی هم بزنید بعد که کم کم خمیر در حال شکل گرفتن شد با دست ورز بدید). آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد(نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد میتواند کم یا زیاد شود برای همین مقدار دقیق آرد گفته نمیشود) از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه بپزید. (زمان پخت 10 الی 20 دقیقه است به حرارت فر شما بستگی دارد دقت کنید که خیلی در فر نماند چون سفت میشود) قرابیه ها را از فر بیرون آورید و 3_2 دقیقه بعد داخل شربت سرد بندازید 4_3 ثانیه نگه دارید و سپس داخل ظرف سرو بذارید. سپس شربت باقیمانده را روی قرابیه ها بریزید. 3_2 ساعت بعد سرو کنید. هر چقدر بماند شربت را بهتر جذب میکند و خوشمزه تر میشود. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه