آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه ارده گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه ارده گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 لیوان ارده (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان پودر قند
1 استکان گردوی خرد شده(استکان کمر باریک ترک ، 100 میلی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف لیوان روغن مایع
آرد به مقدار کافی
گردو برای روی قرابیه

طرز تهیه

تمام مواد خمیر بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(با دست)آرد را کم کم بریزید و با دست ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر مثل نرمی گوش شود(خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و کمی با دست فشار بدید پهن شود. داخل قالب چرب شده یا قالبی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی هر کدام یک عدد گردو بذارید.در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 25 دقیقه بپزید.(این زمان در فرهای مختلف میتواند تغییر کند ، دقت کنید قرابیه خیلی در فر نماند چون خشک می شود، قرابیه داخل فر نرم است ولی بعد از سرد شدن سفت میشود)بعد از بیرون آوردن از فر داخل سینی فر نگه دارید و صبر کنید کاملا سرد شود. بعد از سرد شدن داخل ظرف سرو بذارید و میل کنید. به دلخواه میتوانید روی قرابیه گردو نزارید.نوش جان کسانی که امتحان میکنند:)
طرز تهیه قرابیه ارده گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی