آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۵۰ گرم کره
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۱ عدد هویج بزرگ رنده شده
۱ ساقه کرفس رنده شده
۱۰۰ گرم ژامبون خرد شده
۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۵۰۰ میلی لیتر آب مرغ

طرز تهیه

1-روغن زیتون و کره را در یک تابه بزرگ داغ کنید. پیاز، هویج، کرفس و ژامبون را اضافه کرده و تفت دهید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا پیازها کاملا شفاف شوند.

2-گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید.

3-آب گوجه فرنگی را بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا تبخیر شود.

4-در یک کاسه، آب مرغ و پوره یا رب گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

5-درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۲ ساعت نیم جوش شود. هر نیم ساعت یکبار به آن سر زده و مواد را هم بزنید.

6-برای سرو این سس، پاستای موردعلاقه خود را پخته و از این سس روی آن بریزید. در آخر پنیر پارمسان افزوده و آن را سرو کنید.
طرز تهیه سس بلونز ایتالیایی؛ مخصوص هر نوع پاستا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی