آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه قارنی یاریخ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قارنی یاریخ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 کیلو بادمجان کوچک
روغن مایع
150 گرم گوشت چرخ کرده
کمی روغن زیتون
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل سبز
1 عدد گوجه فرنگی
2 حبه سیر
نصف بسته جعفری (حدود 15 ساقه)
1 قاشق غذاخوری رب
رب فلفل به دلخواه
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن
برای سس:
رب ، آب ، نمک ، روغن زیتون

طرز تهیه

بادمجان ها را بشویید و یک در میان پوست بکنید. وسط بادمجان را برش بزنید. روغن مایع را داخل کاسه بریزید و با فرچه تمام قسمتهای بادمجان را چرب کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که کمی سرخ شود نگه دارید. خیلی در فر نگه ندارید ممکن است پوست بادمجان سفت شود.
برای داخل بادمجان گوشت چرخ کرده را با کمی روغن زیتون تفت بدید. پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت بدید ، فلفل سبز و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و اضافه کنید. سیر را خرد کنید و اضافه کنید. رب ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و با حرارت کم حدود 15 دقیقه خوب تفت بدید. اجاق را خاموش کنید و جعفری را خرد کرده به مواد گوشتی اضافه کنید و هم بزنید. قسمت برش زده بادمجان را باز کنید و با مواد گوشتی پر کنید. تمام بادمجان ها را به این شکل پر کنید و داخل ماهیتابه بچینید. رب ، آب، نمک و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و روی بادمجان ها و داخل ماهیتابه بریزید و 20_15 دقیقه طوریکه که خیلی خشک نشود بپزید.
طرز تهیه قارنی یاریخ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی