آموزش طرز تهیه فینگرفود بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
نان تست ……………….. 5 تکه
کره ……………………… به مقدار لازم
ماست چکيده………………. 2 ليوان
سير رنده شده …………. به مقدار دلخواه
نمک ……………………… به مقدار دلخواه
بادمجان ………………… 2 عدد
فلفل قرمز تازه …………. 2 عدد
فلفل سبز تازه ………….. 2 عدد
جعفري خرد شده ………. 2 فنجان
طرز تهیه
با استفاده از قالب دايره اي يا سر يک ليوان، قسمت وسط و نرم نان تست ها را برش مي زنيم. تمام سطح تست هاي گرد(زير، رو و اطراف) را کاملا به کره آغشته کرده و در سيني فر مي چينيم و در فري که از قبل با دماي 200 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا کاملا برشته شود. بادمجان ها و فلفل هاي سبز و قرمز تازه را نگيني خرد کرده و در کمي روغن کاملا تفت مي دهيم تا سبزيجات نرم شود. ماست چکيده، سير و نمک را در ظرفي مخلوط کرده و روي هر تکه تست برشته ي گرد، يک قاشق غذاخوري از مخلوط ماست چکيده مي گذاريم. روي هر کدام از تکه هاي تست ماستي، از مخلوط بادمجان به اندازه ي يک قاشق غذاخوري مي ريزيم و روي آن ها را با جعفري خرد شده تزيين مي کنيم.
شيرينانه ي 1: نان هاي تست در فر به سرعت برشته مي شود بايد کنار فر بايستيم و به محض اين که برشته و طلايي شد، آن ها را از فر خارج کنيم تا نسوزد.
شيرينانه ي 2: مي توانيم براي زيباتر شدن اين خوراک، ماست چکيده را با قيف روي تکه هاي گرد تست بريزيم.
شيرينانه ي 3: اين خوراک را به عنوان صبحانه ، ميان_وعده يا فينگرفود براي ميهماني يا تولد بچه ها، مي توانيم استفاده کنيم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه