آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه فیله مینیون با قارچ و پنیر کراتینه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فیله مینیون با قارچ و پنیر کراتینه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فیله مینیون با قارچ، یکی از معروفترین بشقاب های فرانسوی تهیه شده از فیله گوساله است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم:

فیله گوساله: 500 گرم
قارچ (اسلایس شده): 30 گرم
پنیر پارمزان (رنده شده): 40 گرم
پنیر خامه ای: 50 گرم
سیر: 2 حبه
رزماری: 2 شاخه کوچک
ترخون (خردشده): 3 شاخه
خردل دیژون: یک دوم ق چ
روغن زیتون: 60 میلی لیتر
نمک دریا و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه

1. فیله گوساله را به دو قسمت (250 گرم) برش دهید و با 50 میلی لیتر روغن زیتون، نمک دریا و فلفل مزه دار کنید.

2. بقیه روغن زیتون، رزماری و سیر را درون تابه ای ریخته و تمام قسمت های فیله گوساله را با حرارت بالا بدون گذاشتن در تابه به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. بعد آن را درون ظرف مخصوص فر بگذارید.

3. در همان تابه قارچ را تفت داده و ترخون را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس پنیر خامه ای، پنیر پارمزان، سس خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

4. مخلوط مواد را روی فیله گوساله قرار دهید و آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 15 قرار دهید (در صورت تمایل می توانید در 1 دقیقه آخر گریل را روشن کرده تا پنیر و قارچ برشته شود).

• این استیک را می توانید همراه با پوره سیب زمینی یا سیب زمینی تنوری و سبزیجات بخارپز سرو کنید.
طرز تهیه فیله مینیون با قارچ و پنیر کراتینه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی