آموزش طرز تهیه فسنجون رشتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه
مواد لازم برای 7 نفر
مرغابی یا اردک1 عدد
مغز گردو چرخ شده 750 گرم
رب انار ترش 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-مغز گردوی ساییده شده را با سه لیوان آب و ترشی انار در گمج می گذاریم تا با حرارت ملايم دو سه ساعت آهسته بجوشد
2-باید آن را هم زد تا ته نگیرد و بوی خامی گردو از بین برود و خورشت به روغن بیفتد
3-سپس مرغابی را به آن اضافه کنید تا بپزد
4-گیلانی ها فسنجان را ترش و سياه رنگ می پسندداگر رنگ خورشت به قدر کافی سياه نباشد یک کفگير اهنی روی آتش داغ می کنند و در خورشت می گذارند
5-بعد از سياه شدن خورشت آن را بر می دارند
6-بعضی ها به آن بادمجان سرخ شده هم اضافه می کنند.
7-فسنجان را با کته و ماهی شور یا ماهی دودی می خورند،ترب سفید و باقالی مازندرانی از چاشنی های این غذاست
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه