آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه فسنجون رشتی

آموزش طرز تهیه فسنجون رشتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 7 نفر

مرغابی یا اردک1 عدد
مغز گردو چرخ شده 750 گرم
رب انار ترش 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-مغز گردوی ساییده شده را با سه لیوان آب و ترشی انار در گمج می گذاریم تا با حرارت ملايم دو سه ساعت آهسته بجوشد

2-باید آن را هم زد تا ته نگیرد و بوی خامی گردو از بین برود و خورشت به روغن بیفتد

3-سپس مرغابی را به آن اضافه کنید تا بپزد

4-گیلانی ها فسنجان را ترش و سياه رنگ می پسندداگر رنگ خورشت به قدر کافی سياه نباشد یک کفگير اهنی روی آتش داغ می کنند و در خورشت می گذارند

5-بعد از سياه شدن خورشت آن را بر می دارند

6-بعضی ها به آن بادمجان سرخ شده هم اضافه می کنند.

7-فسنجان را با کته و ماهی شور یا ماهی دودی می خورند،ترب سفید و باقالی مازندرانی از چاشنی های این غذاست
طرز تهیه فسنجون رشتی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی