آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه فاج شكلات سفيد با پسته و كرنبری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه فاج شكلات سفيد با پسته و كرنبری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شيرعسلی : ٢٠٠ گرم
مغز بادام، گردو و پسته بو داده : هر كدام ٥٠ گرم (جمعاً ١٥٠ گرم)
كرنبری خشک و دو نيم شده (یه نوع میوه خشک) : ٥٠ گرم
شكلات تلخ يا شيری و يا سفيد : ٢٥٠ گرم (من از شكلات سفيد استفاده كردم)
رنده پوست ۱ عدد پرتقال
پودر پاپريكا (اجباری نيست)

طرز تهیه

كف يک قالب مربع يا مستطيل رو چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشونين. طوری كه لبه های كاغذ از ظرف بيرون بياد.
شيرعسلی رو داخل يک ظرف ريخته و ظرف رو داخل ظرفی ديگه كه تا نيمه با آب داغ پر شده بذارين روی حرارت ملايم (بنماری) تا گرم بشه سپس شكلات رو اضافه كنين و هم بزنين تا شكلات ذوب و مخلوط بشه.
مغزهای بو داده رو به همراه كرنبری به مخلوط شكلات و شيرعسل اضافه كنين و مخلوط كنين و ظرف رو از روی حرارت بردارين.
مخلوط شكلاتی رو داخل قالب بريزين و بذارين يخچال تا خوب ببنده ٤ تا ٥ ساعت.
بعد از اينكه شكلات بسته شد با كاغذ از قالب جدا كنين و چند دقيقه بعد كاغذ رو از شكلات جدا كنين و برش بزنين.
فاج روداخل ظرف سرو و باچای نوش جان كنين

✔بجای كرنبری از مويز استفاده كنين.
✔بجای رنده پوست پرتقال از زنجبيل و يا دارچين ميتونين استفاده كنين و پودر پاريكا رو من بخاطر تركيب رنگی زدم و اجباری نيست. اين فاج فوق العاده لذيذه و داخل يخچال تا يک ماه قابل نگهداريست.
طرز تهیه فاج شكلات سفيد با پسته و كرنبری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی