آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی توپی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی زنجبیلی توپی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برای این که از خواص این گیاه جادویی بهره ببرید، پیشنهاد می‌دهیم شیرینی زنجبیلی توپی که طرز تهیه بسیار راحتی دارد را درست کنید و در طول روز میل کنید.

خواص زنجبیل و خواص شگفت انگیزش برای مو و پوست

مواد لازم

۲۵ گرم کره کم‌چرب
مقدار کمی نمک
۱۵۰ گرم آرد
۴ عدد تخم مرغ
۴۵۰ میلی‌لیتر شیر کم‌چرب
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ بسته پودر پودینگ شکلاتی
۱۰ گرم زنجبیل
۱ قاشق غذاخوری عرق بادام
۸ قطره اسانس بادام تلخ
۲۰ گرم شکلات تلخ

طرز تهیه

ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

۲۵۰ میلی‌لیتر آب، کره و نمک را داخل یک قابلمه با هم به جوش آورید. آرد را اضافه کرده و تا زمانی که خمیر از کف قابلمه جدا شده و یک پوشش سفید روی آن ظاهر شود به هم زدن ادامه دهید.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و خمیر را داخل یک کاسه بریزید. یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید و هم بزنید.

اجازه دهید تا خمیر سرد شود سپس باقی تخم مرغ‌ها را یکی پس از دیگری درون خمیر بریزید و هم بزنید.

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی توپی

خمیر را داخل یک قیف شیرینی‌پزی با سر نسبتا بزرگ بریزید. داخل دو سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ مخصوص بپوشانید.

با کمک قیف خمیرها را به صورت ۷۵ توپ در اندازه‌های مختلف در بیاورید.

سینی را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید و کمی صبر کنید تا سرد شوند. بعد از سرد شدن توپک‌ها را از وسط به صورت افقی با یک چاقوی اره‌ای برش دهید.

با شیر، شکر و پودر پودینگ، پودینگ را بپزید. سپس بگذارید تا سرد شود. عرق و اسانس بادام را هم به پودینگ اضافه کنید و هم بزنید. پودینگ را داخل قیف شیرینی‌پزی با سر کوچک بریزید و داخل نان‌ها را پر کنید.

شکلات را هم به روش بن ماری ذوب کنید و به صورت خطی روی توپک‌ها بریزید.
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی توپی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی