آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی خشک اسکار گردویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی خشک اسکار گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ …یک عدد. آرد……75 گرم. پودر قند……50 گرم. گردوی خرد شده…100 گرم. کره………75 گرم(روغن صاف 50 گرم که برا سلامتی خوب نیست). پودر هل…1/2 قاشق چایخوری…

طرز تهیه

طرز تهیه: کره و پودر قند رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و پوک بشه. (که من روغن صاف استفاده کردم به مقدار 50 گرم چون مدت زمان نگهداری از شیرینی هایی که با کره درست میشن خیلی کم هست). زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و سفیده رو کنار بذارید. با همزن بزنید تا یکنواخت بشه. آرد و هل رو اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز بدید تا یک خمیر یکنواخت به دست بیاد. فر را روی دمای 175 درجه روشن کنید. سفیده تخم مرغ رو با چنگال کمی بزنید. از خمیر به اندازه گردو جدا کنید. داخل سفیده بندازید و بعد داخل گردو های خرد شده بغلطونید. و داخل سینی فر با فاصله بذارید. 20-30 دقیقه داخل فر. تا زمانی که زیر شیرینی ها طلایی رنگ بشه. از فر که خارج کردید. کمی که خنک شدن میتونید پودر قند روی شیرینی ها الک کنید. اگه از روغن صاف استفاده میکنید، داخل ظرف در دار تا 2 هفته بیرون یخچال و تا 1 ماه داخل یخچال میمونه. ولی اگر با کره درست میکنید. داخل ظرف در دار و داخل یخچال نگهداری کنید تا 10 روز.
برا عید درست کنین. نوش جون
طرز تهیه شیرینی خشک اسکار گردویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی