آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه براونی قرابیه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه براونی قرابیه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

مواد لازم برای خمیر قرابیه:
100 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
2.5 الی 3 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 پنس نمک (مابین دو انگشت شصت و اشاره)
180 گرم چیپس شکلات
24 عدد بیسکوییت (هر نوع بیسکوییت کاکائویی که دوست دارید)

طرز تهیه قرابیه:
برای خمیر قرابیه تمام مواد بجز آرد ، تخم مرغ و شکلات را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. آرد را آرام آرام بریزید و هم بزنید. خمیر سفتی نشود (آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) سپس شکلات را اضافه کنید و کمی ورز بدید. داخل قالب 20×20 سانتی متری کاغذ روغنی بندازید و خمیر قرابیه را کف قالب پهن کنید. بیسکوییت ها را روی خمیر قرابیه بچینید.
مواد لازم برای براونی:
100 گرم کره
1 لیوان شکر
300 گرم شکلات تلخ
1 پاکت شکلات شیری که به صورت تکه های درشت خرد شده (80 گرم ، شکلات شیری قهوه ای رنگ)
4 عدد تخم مرغ
گردو و یا فندق
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان آرد
طرز تهیه:
کره و شکلات تلخ را روی اجاق در حالیکه هم میزنید آب کنید سپس کنار بذارید سرد شود. تخم مرغ و شکر را هم بزنید. مخلوط کره و شکلات را به تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مواد خشک را اضافه کنید و با قاشق چوبی (یا لیسک) هم بزنید. شکلات خرد شده گردو و یا فندق را اضافه کنید و هم بزنید. مایه براونی را داخل قالب روی بیسکوییت ها بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده 50_45 دقیقه بپزید
طرز تهیه براونی قرابیه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی