آموزش طرز تهیه شیرینی با پودر نارگیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
شکر: 75 گرم
کره: 85 گرم
آرد: 120 گرم
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
شیر: 60 گرم
پودر نارگیل: 30 گرم
طرز تهیه
ابتدا کره و شکر را هم بزنید تا بافتش یکنواخت شود.
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید.
بعد مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر) را با هم الک کرده و به تناوب با شیر در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در آخر پودر نارگیل را بریزید.
کف سینی را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در قیف ریخته با ماسوره ساده دایره های کوچکی با فاصله در سینی بریزید.
فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید.
نکته
در صورت دلخواه می توانید از آرد به میزان 10 گرم کم کرده و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید تا از دو طعم متفاوت شیرینی داشته باشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه