آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه سیب سرخ کرده با سس کاراملی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سیب سرخ کرده با سس کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
میان‌وعده‌های خوشمزه و در عین حال سالم می‌توانند جایگزین میان‌وعده‌های پرکالری مثل سیب زمینی سرخ کرده باشند. سیب سرخ کرده با سس کاراملی یکی از همان میان‌وعده‌های خوشمزه و سالم است که به راحتی می‌توانید در منزل‌تان درست کنید و به عنوان عصرانه و دسر میل کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سیب سرخ کرده با سس کاراملی

۵ عدد سیب
سه‌چهارم فنجان شکر
۱ فنجان شیر پرچرب
آرد سوخاری
روغن گیاهی برای سرخ کردن
شکر و دارچین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس کاراملی

۲۳۰ گرم پنیر خامه‌ای
۳۰۰ گرم خامه مینارین قنادی منجمد
۱ فنجان سس کارامل

طرز تهیه سیب سرخ کرده

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید.

داخل یک کاسه نسبتا بزرگ، شکر و شیر را با هم مخلوط کنید.

سیب‌ها را مانند شکل پوست کنده و خرد کنید سپس داخل کاسه شیر و شکر قرار دهید تا مزه‌دار شوند.

داخل یک کاسه کوچک، مقداری آرد بریزید. سپس سیب‌ها را از مخلوط شیر و شکر جدا کرده و داخل آرد بغلتانید.

وقتی روغن داخل تابه کاملا داغ شد، سیب‌ها را داخل تابه بچینید تا طلایی‌رنگ شوند. سپس سیب‌ها را برگردانید تا سمت دیگر آن‌ها هم سرخ شوند.

بعد از این که سیب‌ها سرخ شدند، آن‌ها را روی دستمال پارچه‌ای تمییز قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. بلافاصله تا زمانی که سیب‌ها گرم هستند، مقداری دارچین و شکر روی آن‌ها بریزید و داخل ظرف مناسب سرو کنید.
طرز تهیه سس کاراملی

داخل یک کاسه خامه قنادی مینارین را با پنیر خامه‌ای مخلوط کنید. سپس مقداری سس کارامل به آن اضافه کنید. سس را داخل یک کاسه مناسب ریخته و از مقداری سس کارامل برای تزیین استفاده کنید.

دسر آماده است. سیب‌ها را در ظرف مناسب بچینید. می‌توانید سس را در کنار سیب به صورت جداگانه سرو کنید یا این که سس کاراملی را روی سیب‌ها بریزید.
طرز تهیه سیب سرخ کرده با سس کاراملی
طرز تهیه سیب سرخ کرده با سس کاراملی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی