آموزش طرز تهیه شیرنی قطاب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
ماست 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
آرد 150 گرم
بادام پوست گرفته و چرخ کرده 250 گرم
پودر قند 120 گم
هل کوبیده 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-زرده تخممرغ، ماست، روغن و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سپس آرد را کمکم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست نچسبد ولی زیاد هم سفت نشود، سپس خمیر را مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا به اصطلاح ور بیاید.
2-برای تهیه مواد داخل قطاب، بادام، پودر قند و هل را با هم مخلوط کنید.
3-از خمیری که درست کردهاید، گلولهای به اندازه یک پرتقال بردارید و کمی آرد روی میز بپاشید. خمیر را با وردنه به قطر تقریبا نیم سانتیمتر باز کنید.
4-با دهانه استکان دایرههایی روی خمیر بزنید و در وسط هر دایره از مخلوطی که درست کردهاید، بگذارید و لبههای خمیر را روی هم بیاورید، اطراف آن را به هم بچسبانید و با دست چین دهید. بقیه قطابها را به همین صورت آماده کنید.
5-قطابها را میتوانید هم در روغن سرخ کنید و هم درون فر بگذارید.
6-برای سرخ کردن قطابها باید از یک ظرف گود با روغن فراوان استفاده کنید و قطابها را داخل آن سرخ کنید
7-اگر هم خواستید از فر استفاده کنید، آنها را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید، بعد از سرد شدن آنها را در پودر قند بغلتانید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه