آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه شله زرد نذری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شله زرد نذری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

نکته

1- زعفرون رو قبل شکر اضافه کنید تا خوب بخورده برنج بره و تمام دونه هاش خوش رنگ بشه من شنیدم این روش بهتره.
۲- خلال بادام رو با گلاب خیس بدین تا هم نرم تر بشه و هم موقع خوردن بیمزه نباشه و همراه گلاب اضافه کنید.
۳- هر چی زعفرون بیشتر خوشرنگ تر من برایه این مقدار از یک گرم و نیم زعفرون سابیده استفاده کردم.
۴- باید به میزان غلظت و آب برنج قبل ریختن شکر دقت کنید چون بعد اضافه کردن شکر شعله زرد تون شل تر میشه و هر چیم جوش بخوره آبش تبخیر نمیشه ولی اگر بعد ریختن شکر دیدید کمی سفت بود میتونید با آبجوش اونو میزارن کنید در نظر داشته باشید سرد بشه سفت تر میشه.
۵- هل رو مستقیم به شعله زرد اضافه نکنید یا از عرق هل استفاده کنید یا خود پودر هل رو بریزید داخل یه پارچه تمیز و کمی داخل شعله فر کنید چند دقیقه تا عصاره و عطرش جذب بشه‌.

طرز تهیه

۱- سه و نیم پیمانه برنج نیم دانه که از شب قبل با آب خیس دادم و با چهل پیمانه آب گذاشتم تا جوش بیاد و بجوشه تا حسابی باز بشه و حلیم بزنه کاملا له میشه من دوساعت گذاشتم شما میتونید یک ساعته هم بپزید ولی من بیشتر گذاشتم تا جا بیوفته بعد زعفرون دم داده رو اضافه کردم هم زدم

۲- بعد اون هشت پیمانه شکر و اضافه کردم مرتب هم زدم تا ته نگیره، دویست گرم کره هم اضافه کردم، بعد اون هل (یک قاشق چای‌خوری) و گذاشتم کمی بجوشه در آخر خلال بادام و گلاب و اضافه کردم و بعد چند قل زدن خاموش کردم یسری نکته بگم.
طرز تهیه شله زرد نذری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی