آموزش طرز تهیه سوپ گوشت و عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
عدس 1 پیمانه
گوشت قرمز 150 گرم
پیاز 1 عدد
هویج متوسط 2 عدد
جعفری 50 گرم
آرد 3 قاشق غذا خوری
شیر 2 لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
کره در صورت دلخواه 30 گرم
آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-عدسها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.
2-گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.
3-پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.
4-گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.
5- لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
6-عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.
7-نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.
8-هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.
9-عدس های پخته را داخل صافی بریزید.
10-شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.
11-کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
12-عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.
13-در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.
14-در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.
15-سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه