آموزش طرز تهیه سوهان عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
بادام 150 گرم
شکر 150 گرم
عسل 2 قاشق
آب 1 استکان
روغن آب کرده 3-4 لیوان
زعفران 1 قاشق
طرز تهیه
1-بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد کنید.
2-شکر، عسل، روغن و آب را در ظرف گودی بریزید، روی آتش بگذارید و حرارت را تند کنید.
3-مواد را مرتب هم بزنید تا شکرآب شده و رنگ آن قهوهای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود.)
4-بادام آن را اضافه کنید و یکی دوبار به هم بزنید.
5-زعفران آب زده را داخل مایه سوهان بریزید و حرارت را خیلی ملایم کنید. زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوهای شد، بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده بریزید و کمی پسته خرد شده روی آن بپاشید.
6-بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کنید.
کل مواد این شیرینی محتوی 1200 کالری انرژی است. در صورتی که از این مواد 20 عدد سوهان تهیه کنیم، هرشیرینی دارای 60 کالری انرژی خواهد بود.
این شیرینی از آن جا که محتوی بادام است، فوائد زیادی دارد اما اگر رژیم لاغری دارید، مجازید تنها یک عدد از آن را در روز میل کنید.
سایر نکات
کل مواد این شیرینی محتوی 1200 کالری انرژی است. در صورتی که از این مواد 20 عدد سوهان تهیه کنیم، هرشیرینی دارای 60 کالری انرژی خواهد بود.
این شیرینی از آن جا که محتوی بادام است، فوائد زیادی دارد اما اگر رژیم لاغری دارید، مجازید تنها یک عدد از آن را در روز میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه