آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه پاستا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پاستا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پاستا یکی از غذاهای معروف ایتالیایی است که به خاطر طعم خوبش در تمام جهان فراگیر شده است و به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. پاستا انواع مختلفی دارد و با روش های متنوعی تهیه می شود. در این آموزش طرز تهیه یکی از پر طرفدارترین پاستاها را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر پاستا تهیه نمایید

مواد لازم:

پاستا ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۲ لیوان
شیر ۱ فنجان
پنیر پارمزان ¼ فنجان
روغن مایع به اندازه کافی
فلفل سیاه به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی
جعفری به اندازه کافی

طرز تهیه

یک قابلمه بزرگ و جادار انتخاب می کنیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم ، سپس روی حرارت قرار می دهیم. قارچ و مرغ را خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه قارچ و مرغ را تفت می دهیم تا رنگ مرغ کاملا تغییر کند.

مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ و قارچ می زنیم و پس از اینکه رنگ مرغ کاملا تغییر کرد ، آنرا به همراه قارچ از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه مجددا مقداری روغن به قابلمه اضافه می کنیم و آرد را داخل قابلمه می ریزیم.

آرد را کمی تفت می دهیم سپس شیر را به همراه آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. پس از اینکه مواد داخل قابلمه به جوش آمدند و سس پاستا غلظت کافی را به دست آورد ، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.

در مرحله بعدی قارچ و مرغ را به همراه پاستا داخل قابلمه می ریزیم و با سس مخلوط می کنیم تا سس به تمام مواد برسد. برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درب قابلمه را می گذاریم تا پاستا آماده شود. در این مدت چند بار مواد را هم می زنیم تا پاستا ته نگیرد.

در این مرحله طعم غذا را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم. در صورتی که با طعم و بوی سیر مشکلی ندارید می توانید مقداری پودر سیر هم در این مرحله به پاستا اضافه کنید. در پایان پاستا را با جعفری و پنیر پارمزان تزیین و سرو می کنیم.
طرز تهیه پاستا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی