آشپزي و شيريني پزي غذای هندی

طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر علاقمند به غذاهای هندی هستید کرماچیکن یا همان مرغ کرما می تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد. این غذای خوشمزه و تند داخل سس پیاز، بادام هندی و ادویه جات تهیه می شود.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
مواد لازم:

۲ تا ۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان

۴ حبه سیر

۱ عدد زنجبیل تازه

½ قاشق چای خوری زردچوبه

آب نصف لیمو

۲ عدد پیاز متوسط

۱ عدد فلفل تند

½ قاشق چایخوری تخمه رازیانه

½ پیمانه بادام هندی و مقداری اضافه برای تزئین

۳ قاشق غذاخوری ماست

۲ قاشق غذاخوری کره + ۱ بند انگشت روغن

۱ عدد چوب دارچین

۳ عدد تخمه هل

۱ قاشق چای خوری ادویه تند

۱ قاشق چای خوری پودر تخمه گشنیز

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری خامه

نمک

آب

گشنیز خرد شده
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
سینه مرغ را در اندازه های کوچک مکعبی خرد کنید.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
سیر و زنجبیل را پوست گرفته و روی مرغ رنده کنید.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
½ قاشق چای خوری پودر زردچوبه، ۱ قاشق چای خوری نمک و آب نصف لیمو را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید و به همه جای مرغ برسد. سپس مرغ را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
پیازها را پوست گرفته و خرد کنید. فلفل را نیز خرد کنید و به همراه تخم گشنیز به پیاز اضافه کنید. مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه آسیاب کنید تا تبدیل به پوره شود. سپس پوره به دست آمده را کنار بگذارید.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
دوباره داخل همان ظرف مخلوط کن بادام هندی ها را همراه با ۳ قاشق غذاخوری ماست مخلوط کنید. (نیاز نیست ظرف مخلوط کن را بشوئید.) شاید در این مرحله نیاز باشد که کمی آب به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
کره را داخل تاوه روی شعله قرار دهید و به اندازه ۱ بند انگشت هم روغن اضافه کنید تا کره نسوزد.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
پوره پیاز را به روغن اضافه کنید و به مدت ۶ الی ۷ دقیقه سرخ کنید تا کاملا خشک شود و روغن از آن جدا شود. در این مرحله باید کاملا صبور باشید تا خامی پیاز که ماده اولیه ما را تشکیل می دهد گرفته شود.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
در مرحله بعد دارچین، هل، ادویه تند، فلفل قرمز، پودر گشنیز و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه سرخ کنید.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
در این مرحله مرغ ها را به مواد داخل تاوه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مرغ ها نیمه پز شود.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
سپس کمی آب اضافه کنید تا سس غذا درست شود. مقدار آب بستگی به میزان غلظتی که می خواهید دارد. نمک را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بپزد.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
در آخر کمی خامه سنگین و به اندازه یک مشت گشنیز خرد شده به مواد اضافه کنید.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی
سپس روی آن را با بادام هندی، گشنیز و زنجبیل تزئین کنید و با برنج میل کنید.
طرز تهیه پخت کرما چیکن غذای هندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی