آموزش طرز تهیه سـوپ چغـندر و کلـم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 3 عدد
چغندر 2 عدد
کلم سفید 1/4 عدد
هـویج رنده شده 2 عدد
آب گوشت 2 پیمانه
سرکه 1 قاشق سوپ خوری
پوره گوجه فرنگی 1/2 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
کرفس (ساقه) خرد شده 3 عدد
طرز تهیه
1-پیاز را خرد کرده و با سه قاشق سوپخوری روغن تفت میدهیم تا فقط نرم و سبک شود.
2-چغندرها را پوست کنده، رنده نموده و به همراه هویجها به پیاز افزوده و سه دقیقه تفت میدهیم.
3-سرکه، پوره گوجهفرنگی، شکر، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی مواد را تفت میدهیم.
4-آب گوشت را به آن افزوده و در ظرف را گذاشته تا ۲۰ دقیقه مواد بپزند.
5-در ظرف دیگری کرفس و سیبزمینیهای نگینی خرد شده را با دو پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا ۱۰ دقیقه جوشیده و کمی بپزند، سپس کلم خرد شده را ریخته و میگذاریم تا کاملا با هم بپزند.
6-پس از پنج دقیقه مخلوط هویج و چغندر را اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه روی حرارت ماندن و جا افتادن، سوپ آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه