آموزش طرز تهیه سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی ………………… 2 عدد
نشاسته ی ذرت …………….. 1 قاشق غذاخوری
نمک …………………………. به مقدار لازم
ادویه های دلخواه ………….. به مقدار لازم
روغن مایع ………………….. به مقدار لازم
.
مواد لازم سس:
ماست ……………………….. نصف لیوان
پنیر لبنه …………………….. 2 قاشق غذاخوری
سیر ………………………….. 1 حبه
آویشن ……………………….. نصف قاشق چای خوری
پودر نعناع خشک …………… نصف قاشق چای خوری
نمک ………………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها را پوست کنده و می شوییم. به وسیله ی پوست کن، سیب زمینی ها را به صورت بسیار نازک، ورقه ورقه می کنیم و در ظرفی که کف آن کاغذ خشک کن آشپزخانه گذاشته ایم، می چینیم و روی آن ها را نیز با کاغذ خشک کن آشپزخانه می پوشانیم و با دست روی آن را فشار می دهیم تا آب اضافه ی سیب زمینی ها گرفته شود سپس ورقه های سیب زمینی را درون ظرف دیگری که کف آن کاغذ خشک کن آشپزخانه، گذاشته ایم، قرار می دهیم و روی آن ها را نمک و ادویه های دلخواه را می پاشیم سپس نشاسته ی ذرت را روی ورقه های سیب زمینی، الک می کنیم. روغن مایع را درون یک ظرف گود می ریزیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا روغن، کاملا داغ شود سپس ورقه های سیب زمینی را به صورت جداگانه، طوری که به هم نچسبد، درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم کاملا سرخ و برشته و طلایی شود سپس به وسیله ی کفگیر از روغن خارج کرده و روی کاغذ خشک کن آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه ی آن گرفته شود. برای تهیه سس چیپس، ماست ، پنیر لبنه ، سیر له شده ، نمک ، آویشن و پودر نعناع خشک را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط می کنیم و با چیپس، سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه