آشپزي و شيريني پزي سس و رب

طرز تهیه سس مخصوص

آموزش طرز تهیه سس مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زمینی ………………… 2 عدد
نشاسته ی ذرت …………….. 1 قاشق غذاخوری
نمک …………………………. به مقدار لازم
ادویه های دلخواه ………….. به مقدار لازم
روغن مایع ………………….. به مقدار لازم
.
مواد لازم سس:
ماست ……………………….. نصف لیوان
پنیر لبنه …………………….. 2 قاشق غذاخوری
سیر ………………………….. 1 حبه
آویشن ……………………….. نصف قاشق چای خوری
پودر نعناع خشک …………… نصف قاشق چای خوری
نمک ………………………….. به مقدار لازم

طرز تهیه

سیب زمینی ها را پوست کنده و می شوییم. به وسیله ی پوست کن، سیب زمینی ها را به صورت بسیار نازک، ورقه ورقه می کنیم و در ظرفی که کف آن کاغذ خشک کن آشپزخانه گذاشته ایم، می چینیم و روی آن ها را نیز با کاغذ خشک کن آشپزخانه می پوشانیم و با دست روی آن را فشار می دهیم تا آب اضافه ی سیب زمینی ها گرفته شود سپس ورقه های سیب زمینی را درون ظرف دیگری که کف آن کاغذ خشک کن آشپزخانه، گذاشته ایم، قرار می دهیم و روی آن ها را نمک و ادویه های دلخواه را می پاشیم سپس نشاسته ی ذرت را روی ورقه های سیب زمینی، الک می کنیم. روغن مایع را درون یک ظرف گود می ریزیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا روغن، کاملا داغ شود سپس ورقه های سیب زمینی را به صورت جداگانه، طوری که به هم نچسبد، درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم کاملا سرخ و برشته و طلایی شود سپس به وسیله ی کفگیر از روغن خارج کرده و روی کاغذ خشک کن آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه ی آن گرفته شود. برای تهیه سس چیپس، ماست ، پنیر لبنه ، سیر له شده ، نمک ، آویشن و پودر نعناع خشک را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط می کنیم و با چیپس، سرو می کنیم.
طرز تهیه سس مخصوص

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی