آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه ساندویچ سبزیجات و موزارلا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ساندویچ سبزیجات و موزارلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
هر چیزی که شامل نان تُست برشته و پنیر باشد رسما یک ساندویچ پنیری به حساب می‌آید، چه با افزودنی‌ها و چه بدون آنها. گوجه، ریحان، و مقداری پنیر سفدی در کنار این ساندویچ می‌توانند آن را رنگارنگ کنند. حتی می‌توانید کمی بیکن سرخ‌شده هم کنار غذا اضافه کنید.

مواد لازم:

۲ برش نان باگت فرانسوی یا ایتالیایی
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳۰ گرم پنیر موزارلا، ورقه‌ای یا رنده شده
۲ برش گوجه پخته شده
۶ برگ ریحان
نمک

طرز تهیه

۱. یک قاشق چای‌خوری کره و یک قاشق چای‌خوری روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرما دهید تا حباب بزند. سپس دو برش نان را در آن قرار دهید و حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا زمانی که زیر آنها قهوه‌ای طلایی شود.

۲. نان‌ها را به یک تخته منتقل کنید، روی تُست شده آنها رو به بالا باشد. نیمی از پنیر را روی یک نان بگذارید. سپس گوجه، ریحان و بقیه پنیر را روی آن قرار دهید. ساندویچ را با نان دیگر ببندید، طوری که طرف برشته هر دوی نان‌ها داخل باشد.

۳. یک قاشق چای‌خوری از کره و روغن زیتون را در تابه بریزید و دما را روی متوسط قرار دهید. ساندویچ را در تابه بگذارید تا زمانی که قهوه‌ای شود، این بیش از ۵ دقیقه طول نخواهد کشید. سپس طرف دیگر آن را با باقی مانده کره و روغن زیتون برشته کنید، حالا دیگر پنیر باید کامل آب و جذب نان‌ها شده باشد. ساندویچ را با نمک و فلفل چاشنی‌دار کنید و آماده سِرو.
طرز تهیه ساندویچ سبزیجات و موزارلا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی