آشپزي و شيريني پزي ساندویچ ها

طرز تهیه ساندویچ دست پیچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ساندویچ دست پیچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
غذاهایی ساندویچی معمولا بین جوان‌ترها و نوجوان‌ها یا برای سرو در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها بسیار پرطرفدار است. اما خوب است که علاوه بر سالم بودن از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار باشد. ساندویچ دست پیچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو یکی از همان ساندویچ‌های خوشمزه است که به خاطر داشتن آووکادو و اسفناج بسیار پرخاصیت است.

فصل تابستان خوردن غذاهای خنک و غیرپختنی دلچسب‌تر است. امیدوارم این ساندویچ خوشمزه که با نان ترتیلای مکزیکی تهیه می‌شود را در خانه درست کرده و به عنوان یک پیش‌غذا یا حتی غذای کامل میل کنید. برای تهیه این ساندویچ خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم

۳۰۰ گرم ژامبون مرغ دودی سولیکو (۱ بسته)
۱ عدد آووکادو
۱۰۰ گرم اسفناج
۴ عدد نان ترتیلا
۲ عدد گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم ذرت
۱ قاشق چای‌خوری سس مایونز
۱ قاشق چای‌خوری آبلیمو

طرز تهیه

در یک کاسه مناسب آووکادو را به وسیله پشت یک قاشق یا گوشتکوب له کنید. سپس سس مایونز و آبلیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا پوره کاملا یکدست و نرم شود.

یک ورق نان ترتیلا را روی سطحی صاف یا میز کارتان قرار دهید. لایه اول یک‌چهارم مخلوط آووکادو و در لایه دوم یک ورق ژامبون مرغ دودی سولیکو قرار دهید. اسفناج‌ها را کمی خرد کرده و به عنوان لایه آخر، روی مواد قرار دهید.

گوجه فرنگی را به صورت ریز خرد کنید و همراه با مقداری ذرت روی اسفناج‌ها بریزید.

ساندویچ را رول کرده و به همین ترتیب مواد باقی مانده را داخل نان‌های دیگر رول کنید. برای تهیه این ساندویچ از هر سبزیجاتی که مایل هستید، می‌توانید استفاده کنید.

ساندویچ‌ها آماده هستند، آن‌ها را در ظرف مناسب بچینید و با هر سسی که مایل هستید نوش جان کنید.
طرز تهیه ساندویچ دست پیچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو
طرز تهیه ساندویچ دست پیچ ژامبون مرغ دودی سولیکو با پوره آووکادو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی