آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد کیسیر ترکیه ایی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد کیسیر ترکیه ایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

بلغور گندم 1/2 لیوان
پیاز کوچک 1 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
آب 1 لیوان
خیار 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
جعفری خردشده 2 قاشق غذا خوری
کاهو 10 برگ
لیمو ترش 2 عدد
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

1-بلغور گندم را با یک لیوان آب می پزیم وقتی آب آن کشیده شد خاموش می کنیم.

2-پیاز را رنده می کنیم سرخ می کنیم نمک زردچوبه و رب گوجه میزنیم.

3-بلغور گندم به پیازها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

4-خیار و گوجه و کاهو و جعفری را هر کدام جداگانه خرد می کنیم.

5-بلغور گندم و خیار و گوجه و کاهو و جعفری را باهم مخلوط می کنیم و کمی نمک و لیمو ترش می زنیم.

6-در یخچال می گذاریم تا خنک شود. (به دلخواه می توانید گرم سرو کنید)

سایر نکات

این غذا تا حدودی شبیه سالاد تبوله یا تبولی لبنان است. فرهنگ مشترک بین عثمانی ها و عرب ها باعث شده که غذاها تا حدودی شبیه به هم شود.
طرز تهیه سالاد کیسیر ترکیه ایی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی