آموزش طرز تهیه › سالاد کاپریس با گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
اسفناج 1.5 فنجان
پنیر موزارلا (موتزارلا) نازک ورقه شده 450گرم
گوجه فرنگی (کوچک – ورقه شده) 3 عدد
گوشت قرمز (فیله نازک ورقه شده – پخته و خرد شده) 8 تکه
ریحا 1/2 فنجان
پیازچه (خرد شده) 2عدد
سرکه بالزامیک 1/4 فنجان
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-اسفناج ها را داخل یک دیس یا بشقاب های مخصوص سرو بچینید تا کف بشقاب ها یا دیس بدینوسیله پوشیده شود، سپس پنیر و گوجه فرنگی را روی اسفناج بچینید.
2-گوشت، ریحان و پیاز را روی سالاد پراکنده و پخش کنید.
3-قبل از سرو سالاد، روی آن سرکه بالزامیک بپاشید و نمک و فلفل را روی سالاد پراکنده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه