آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه باقلوا شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه باقلوا شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

طرز تهیه

4 لیوان آرد (لیوان 200 میلی ، 1 لیوان آرد حدود 110 گرم است)
1 پاکت پودر کاکائو (حدود 3_2 قاشق چای خوری)
3 عدد تخم مرغ
1لیوان شیر
نصف قاشق چای خوری نمک
نشاسته برای باز کردن خمیر(گندم یا ذرت فرق نمیکند)

250 گرم کره
برای شربت:
4 لیوان آب
4 لیوان شکر
یک برش لیمو
اندازه قالب گفته نشده حدود 35×40 سانت خوب است

طرز تهیه

آرد را روی میز بریزید و پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید و هم بزنید. میتوانید داخل ظرف هم انجام بدید اما من به این شکل راحت تر آماده میکنم. وسط آرد را مثل حوض باز کنید 3 عدد تخم مرغ ، 1 لیوان شیر و نصف قاشق چای خوری نمک را در وسط آرد بریزید و با قاشق هم بزنید کم کم آرد را از کناره ها با مواد مایع مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله میتوانید با دست هم بزنید و ورز بدید. اگر به نظر شما مقدار پودر کاکائو زیاد است میتوانید کمتر بریزید. آرد را از اطراف به خمیر مخلوط کرده ورز بدید تا خمیر نرمی شود.(ممکن است مقدار آرد زیاد باشد وقتی خمیر یکدست و نرم شد آرد اضافی را مخلوط نکنید یا میتوانید مقداری از آرد را در ابتدا کنار بذارید و اگر نیاز بود اضافه کنید ، خمیر نرمی میشود ولی به دست نمیچسبد) خمیر را به چانه هایی با وزن 100 گرم تقسیم کنید. چانه ها را یکی یکی بردارید و تمام قسمتهای خمیر را در نشاسته بزنید و به اندازه بشقاب کوچک باز کنید میتوانید لابلای خمیر ها پلاستیک بذارید و خمیر ها را روی هم بذارید و یک شب در یخچال نگه دارید . من به خاطر فیلم گرفتن فقط نیم ساعت استراحت دادم. سپس هر خمیر را دانه دانه تا جاییکه میتوانید نازک باز کنید. اگر نمی توانید چانه بزرگ را باز کنید چانه ها را خیلی کوچک بردارید و لابلای خمیر ها نشاسته بپاشید و روی هم بذارید و با وردنه باز کنید یا تک تک باز کنید. این خمیر به خاطر داشتن پودر کاکائو با خمیر باقلوای ساده متفاوت است و نیاز نیست خیلی نازک باز کنید(در فیلم ببینید نازک است ، خمیر باقلوای ساده خیلی نازک تر از این هم باز میکنند) تا جاییکه میتوانید نازک باز کنید.
طرز تهیه باقلوا شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی