آموزش طرز تهیه سالاد هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
هویج 500 گرم
پرتقال درشت 2 عدد
پرک بادام 1 قاشق سوپ خوری
عسل 1 قاشق سوپ خوری
آب لیمو تازه 1 عدد لیمو
روغن سالاد 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه و گلپر به مقدار لازم
طرز تهیه
هویج ها را رشته کرده و وسط ظرف قرار دهید. پرتقال ها را فیله کرده و دور ظرف بچینید و بعد روی آن پرک بادام بریزید. عسل، آب لیمو، فلفل سیاه، گلپر و روغن سالاد را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. شکر را در تابه ای ذوب کرده و روی کاغذ روغنی بریزید، وقتی کارامل خودش را گرفت روی سالاد بگذارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه