آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد نودل میگو و لوبیا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سالاد نودل میگو و لوبیا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

میگو پاک شده 400 گرم
سویا بو داده 1/2 پیمانه
بادام زمینی خردشده 1/2 پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی (حلقه ای شده) 1/2 پیمانه
کاهو خرد شده 4 پیمانه
لوبیا سبز پخته 1 پیمانه
نودل 2 بسته
فلفل دلمه ای خردشده 1/2 پیمانه
جعفری و نعنا (برای تزئین) کمی
روغن به مقدار لازم

مواد لازم برای سس :

روغن زیتون 6 قاشق سوپ خوری
سس سویا 3 قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای 1 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 3 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای قرمز رنده شده 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه

1-در یک کاسه مناسب همه مواد برای تهیه سس را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس آن را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.

2-میگوها را به نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آن‌ها را داخل تابه سرخ کنید. بعد از این که پخته شدند، آن‌ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

3-در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نودل‌ها را داخل آن بریزید. بعد از این که نرم شدند، آن‌ها را داخل سبدی بریزید تا آب اضافی‌شان گرفته و خنک شوند.

4-حالا سالاد را آماده کنید. برگ‌های کاهو، لوبیاها، گوجه‌های خرد شده، تکه‌های فلفل، بادام‌زمینی و دانه‌های سویا را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید. نودل سرد شده را هم اضافه کرده و مواد را به ‌آرامی با هم مخلوط کنید.

5-سالاد را داخل ۲ یا ۳ عدد کاسه بریزید، میگوهای سرخ شده را روی مواد قرار دهید. کاسه‌ها را با برگ جعفری و نعنا تزیین کرده و همراه با سس سرو کنید.
طرز تهیه سالاد نودل میگو و لوبیا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی