آموزش طرز تهیه سالاد فیله مرغ با طعم تابستان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰دقیقه
زمان پخت ۲۵دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
فیله مرغ 1 کیلوگرم
کاهو پیچ یا فرانسوی 500 گرم
پیازچه 2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
فلفل دلمه ای نارنجی 1 عدد
گشنیز خرد شده 1/4 پیمانه
جوانه گندم 1/2 پیمانه
تخمه آفتابگردان 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس
روغن کنجد2 قاشق سوپ خوری
سس خردل 1/2 پیمانه
سرکه سیب 2 قاشق چای خوری
سیر له شده 2 حبه
عسل 3 قاشق سوپ خوری
سس قرمز تند 2 قاشق چای خوری
دانه کنجد 2قاشق سوپ خوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری
پودر دارچین 3/4 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-در تابه مقداری روغن بریزید و تكههای مرغ را آغشته به نمك و فلفل كنید، سپس دو طرف آنها را داخل تابه سرخ كنید.
2-همه مواد برای سس را داخل یك قابلمه كوچك بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس كمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یك ظرف مناسب بریزید و تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید
3-کاهو را شسته و خرد كنید. پیازچهها را بعد از شست و شو خرد كنید. فلفل دلمهایها را هم بعد از شست و شو خرد كنید. سبزیها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تكههای مرغ و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه