آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه زمه تند بادمجان و فلفل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه زمه تند بادمجان و فلفل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1.5 کیلو گوجه فرنگی
4 یا ‌3 عدد فلفل قرمز کاپیا کبابی شده
4 عدد بادمجان کبابی
نصف استکان روغن زیتون
نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
8_7 حبه سیر
10_8 عدد فلفل سبز تند

طرز تهیه

گوجه فرنگی را سه قسمت خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط بذارید تا بجوشد. روغن زیتون ، نمک(طبق ذائقه خودتان بریزید 2 قاشق خوب است اما در آخر میتوانید طعمش را بچشید و مقدار نمک را کنترل کنید)و بادمجان و فلفل کبابی ، جعفری ، سیر و فلفل تند ریز خرد شده را به گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید. با گوشت کوب برقی داخل قابلمه مخلوط کنید و یا در غذاساز مخلوط کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید . خیلی ریز نکنید وقتی به قوام مورد نظرتان رسید به صورت گرم داخل شیشه ها بریزید و در شیشه ها را محکم ببندید و به یک شب بصورت سر و ته نگه دارید. سپس برگردانید و در جای خشک و سرد یا در صورت امکان در یخچال نگه دارید. ازمه را میتوانید به تنهایی با نان بخورید و یا همراه با کوفته ، کباب سرو کنید.(بادمجان و فلفل ها را در فر و یا روی اجاق کبابی کنید فرقی در طعمشان ایجاد نمیشود) در شیشه ها باید تازه باشد از در شیشه هایی که فرو رفتگی دارند یا رنگشان تعییر کرده استفاده نکنید.(دستور به زبان ترکی در کامنت اول)
این دستور سرکه نداره، داخل کانال تلگرام چند تا دستور ازمه داریم که سرکه یا سس انار هم دارن میتونید داخل کانال با سرچ کلمه ازمه ببینید
طرز تهیه زمه تند بادمجان و فلفل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی