آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۸۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

آرد 5 پیمانه
خمیر مایه فعال 1/4 قاشق چای خوری
شکر 1/2 قاشق چای خوری
آب گرم (45 درجه سلسیوس) 1 پیمانه
نمک 2قاشق چای خوری
روغن گیاهی 1/2 پیمانه
آب 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1-مایه خمیر و شکر را در ۱ پیمانه آب ولرم حل کنید.

2-آرد و نمک را در کاسه‌ای مخلوط کنید.

3-روغن گیاهی و ½ پیمانه آب را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید. سپس آن را روی آرد بریزید. با دست‌هایتان خمیر را هم بزنید.

4-خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده برگردانده و ورز دهید تا نرم و انعطاف پذیر شود (حدود ۸ دقیقه).

5-خمیر را به شکل توپ در آورده و به کاسه‌ای چرب شده منتقل کنید. روی آن را با حوله‌ای خیس بپوشانده و اجازه بدهید در مکانی گرم ور بیاید تا حدی که حجم آن دو برابر شود (حدود ۱ ساعت).

6-خمیر را فشار دهید، آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و به ۱۰ قسمت ببرید. هر قسمت را به شکل توپ در آورید. هر چانه خمیر را با دستتان به شکل تخت در آورده و با وردنه آن‌ها را به شکل دایره‌های ۲۵ سانتی‌متری باز کنید. خمیر باید مانند کرپ نازک باشد.
طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی