آموزش طرز تهیه رول گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مدت زمان لازم: 1 ساعت و 50 دقیقه
برای خمیر:
حدود 56 گرم خمیر مایه خیس
1/4 پیمانه آب گرم
حدود 453 گرم خامه ترش ویا ماست
2 پیمانه ویا حدود 453 گرم کره آب شده و سرد شده
1 پیمانه شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
10 پیمانه آرد
–
برای فیلینگ:
حدود 1 کیلوگرم و 360 گرم گردو خرد یا پوره شده
3 پیمانه شکر
3/4 پیمانه ویا 170 گرم کره آب شده و سرد شده
3/4 پیمانه شیر تبخیر شده
1/2 پیمانه شیر
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
طرز تهیه
همه مواد فیلینگ رو مخلوط کنین.خمیر مایه رو داخل آب گرم (داغ نه) حل کنید و 5 دقیقه صبر کنید، تخم مرغ ها رو با همزن با درجه متوسط بزنین تا مخلوط شن، حدود 1 دقیقه، بقیه مواد جز آرد رو اضافه کنین و با درجه متوسط همزن بزنین حدود 2-3 دقیقه تا خوب مخلوط شن.درجه همزن رو کم کنین و کم کم آرد رو اضافه کنین و بزنین(میتونین در این مرحله، با دست ورز بدین).خمیر رو به 8 قسمت تقسیم کنین و سطح میز آرد بپاشین و باز کنین تا یک مستطیل 23×36 سانتی متری شه،مواد گردویی رو روش بمالین و بعد چهار تا ضلع رو به اندازه 1-2 سانتیمتر با داخل تا کنین و رول کنین (کانالم عکس مراحل هست، اگه هنوز نتونستین کانالمو پیدا کنین، بهم دایرکت پیام بدین).سپس بپوشونین و 3 ساعت استراحت بدین.بعد رول هارو روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین حدود 20 دقیقه تا روشون کمی قهوه ای شه.بعد ازینکه کاملا سرد شدن، ببرین.
میتونین این رول هارو داخل کیسه فریزر که خوب بستین و بعد با فویل پوشوندین، داخل ظرف دربسته در فریزر نگه دارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه