آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رول گردویی

آموزش طرز تهیه رول گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

مدت زمان لازم: 1 ساعت و 50 دقیقه
برای خمیر:
حدود 56 گرم خمیر مایه خیس
1/4 پیمانه آب گرم
حدود 453 گرم خامه ترش ویا ماست
2 پیمانه ویا حدود 453 گرم کره آب شده و سرد شده
1 پیمانه شکر
1/2 قاشق چایخوری نمک
10 پیمانه آرد

برای فیلینگ:
حدود 1 کیلوگرم و 360 گرم گردو خرد یا پوره شده
3 پیمانه شکر
3/4 پیمانه ویا 170 گرم کره آب شده و سرد شده
3/4 پیمانه شیر تبخیر شده
1/2 پیمانه شیر
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه

همه مواد فیلینگ رو مخلوط کنین.خمیر مایه رو داخل آب گرم (داغ نه) حل کنید و 5 دقیقه صبر کنید، تخم مرغ ها رو با همزن با درجه متوسط بزنین تا مخلوط شن، حدود 1 دقیقه، بقیه مواد جز آرد رو اضافه کنین و با درجه متوسط همزن بزنین حدود 2-3 دقیقه تا خوب مخلوط شن.درجه همزن رو کم کنین و کم کم آرد رو اضافه کنین و بزنین(میتونین در این مرحله، با دست ورز بدین).خمیر رو به 8 قسمت تقسیم کنین و سطح میز آرد بپاشین و باز کنین تا یک مستطیل 23×36 سانتی متری شه،مواد گردویی رو روش بمالین و بعد چهار تا ضلع رو به اندازه 1-2 سانتیمتر با داخل تا کنین و رول کنین (کانالم عکس مراحل هست، اگه هنوز نتونستین کانالمو پیدا کنین، بهم دایرکت پیام بدین).سپس بپوشونین و 3 ساعت استراحت بدین.بعد رول هارو روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین حدود 20 دقیقه تا روشون کمی قهوه ای شه.بعد ازینکه کاملا سرد شدن، ببرین.
میتونین این رول هارو داخل کیسه فریزر که خوب بستین و بعد با فویل پوشوندین، داخل ظرف دربسته در فریزر نگه دارین
طرز تهیه رول گردویی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی