آموزش طرز تهیه دمنوش مریم گلی نوشیدنی ضد عفونت و التهاب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
قاشق غذاخوری برگ مریم گلی
۲ فنجان آب جوش
عسل یا نبات در صورت تمایل و به میزان لازم
طرز تهیه
برگهای مریم گلی را با آب سرد خوب بشویید و سپس در قوری بریزید. آب جوش روی برگهای مریم گلی بریزید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا روی بخار دم بکشد. این دم نوش کمی تلخ است و میتوانید آن را با نبات یا عسل نوش جان کنید.
نکات
مریم گلی برای بهبود بیماریهای اسهال و نفخ کاربرد دارد و ضد اسپاسم معده است.
غرغره کردن جوشانده آن از التهاب دهان و حلق جلوگیری کرده و فشار خون را کاهش داده و باعث افزایش اشتها میشود.
طبع مریگ گلی گرم است و در کاهش استرس و از بین بردن عفونت از بدن موثر است.
مریم گلی از آلزایمر جلوگیری میکند.
مریم گلی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
شستن موها با عصاره مریم گلی یا جوشانده آن باعث از بین رفتن شوره سر میشود.
این دمنوش را در دوران شیردهی استفاده نکنید چرا که باعث کاهش شیرمادر میشود.
مصرف زیاد این دمنوش ضربان قلب را افزایش میدهد.
افرادی که دارای فشار خون بالا هستند این دمنوش را مصرف نکنند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه