آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه پلو ی بهاری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پلو ی بهاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

برنج ……………………………….. 1 لیوان
آب داغ …………………………….. 2 لیوان
پیازچه ……………………………… 4 عدد
جعفری خرد شده ……………………. نصف فنجان
شوید خرد شده ……………………… نصف فنجان
گوشت خرد شده ی گوساله …………. 350 گرم
کره ………………………………… 2 قاشق غذاخوری
نمک ………………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه

برنج را شسته و به مدت 20 دقیقه در آب ولرم و نمک قرار می دهیم. کره را در ظرفی ریخته و روی شعله ی اجاق قرار می دهیم و گوشت را در آن تفت می دهیم سپس مقداری آب داغ به ظرف اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم گوشت خوب بپزد. بعد از این که گوشت پخت و آب آن کشیده شد، 2 لیوان آب داغ را اضافه کرده و وقتی آب به جوش آمد، برنج را از آب و نمک که در آن قرار داده بودیم، در آورده و به ظرف اضافه می کنیم، کمی نمک اضافه کرده و بعد از این که آب ظرف خشک شد، شعله ی اجاق را کم می کنیم تا برنج دم بکشد سپس ظرف را از روی اجاق برداشته و جعفری ، شوید و پیازچه ی خرد شده را به پلو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر می کشیم.
.
شیرینانه ی 1: نحوه ی خیس کردن، میزان آب و زمان پخت برنج بستگی به نوع و جنس برنج مورد استفاده مان دارد پس قابل تغییر است.
شیرینانه ی 2: مقدار پیازچه، شوید و جعفری مورد استفاده، بسته به ذائقه مان قابل کم و زیاد شدن است.
طرز تهیه پلو ی بهاری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی