آموزش طرز تهیه دسر بیسکوییتی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1200 گرم پنیر کاتج یا لور پرچرب ویا پنیر کوآرک ویا ماسکارپونه، در دمای اتاق(طرز تهیه و عکس پنیر ها در کانالم)
250 گرم کره، در دمای اتاق
1 پیمانه پودر شکر
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
36 بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی
وانیل
برای سس شکلاتی:
1/4 پیمانه کره خرد شده
1/2 پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری پودر شیر خشک
1 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
2-3 قاشق غذاخوری آب جوش
طرز تهیه
کره و شکر رو خوب بزنین با همزن، تا پوک شه، کم کم خرده های پنیر رو اضافه کنید، و به هم زدن ادامه بدین، بعد مخلوط رو به دو قسمت تقسیم کنین، به یکی وانیل و به دیگری،پودر کاکائو اضافه کنین و مخلوط کنین. بعد روی فویل، 6 ردیف 3 تایی بیسکوییت بچینین، بعد روشون از مخلوط کاکائویی بمالین ولی 2-3 قاشق غذاخوری ازش نگه دارین، بعد دوباره روش 6 ردیف 3 تایی بیسکوییت بچینین، بعد روش مخلوط وانیلی رو بمالین ولی 2-3 قاشق غذاخوری ازش نگه دارین، سپس وسطش باقیمانده مخلوط کاکائویی رو بمالین، عکس مراحل در کانالم، بعد به درازا، بیسکوییت هارو تا کنین تا بشکل هرم بشه و باقیمانده مخلوط وانیلی رو روش بمالین و بزارین یخچال.بعد از سفت شدن میتونین شکلشو مرتب تر کنین.
برای سس، همه موادو بجز شیر خشک روی حرارت ملایم قرار بدین و بجوشونین، بعد بردارین از روی حرارت و شیر خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین خوب.بعد ازینکه سس ولرم شد، یعنی خوب سرد شد، روی دسر بریزین. بعد یک شب در یخچال قرار بدین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه