آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر بیسکوییتی پنیری

آموزش طرز تهیه دسر بیسکوییتی پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1200 گرم پنیر کاتج یا لور پرچرب ویا پنیر کوآرک ویا ماسکارپونه، در دمای اتاق(طرز تهیه و عکس پنیر ها در کانالم)
250 گرم کره، در دمای اتاق
1 پیمانه پودر شکر
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
36 بیسکوییت پتی بور ساده یا کاکائویی
وانیل

برای سس شکلاتی:
1/4 پیمانه کره خرد شده
1/2 پیمانه شکر
3 قاشق غذاخوری پودر شیر خشک
1 قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
2-3 قاشق غذاخوری آب جوش

طرز تهیه

کره و شکر رو خوب بزنین با همزن، تا پوک شه، کم کم خرده های پنیر رو اضافه کنید، و به هم زدن ادامه بدین، بعد مخلوط رو به دو قسمت تقسیم کنین، به یکی وانیل و به دیگری،پودر کاکائو اضافه کنین و مخلوط کنین. بعد روی فویل، 6 ردیف 3 تایی بیسکوییت بچینین، بعد روشون از مخلوط کاکائویی بمالین ولی 2-3 قاشق غذاخوری ازش نگه دارین، بعد دوباره روش 6 ردیف 3 تایی بیسکوییت بچینین، بعد روش مخلوط وانیلی رو بمالین ولی 2-3 قاشق غذاخوری ازش نگه دارین، سپس وسطش باقیمانده مخلوط کاکائویی رو بمالین، عکس مراحل در کانالم، بعد به درازا، بیسکوییت هارو تا کنین تا بشکل هرم بشه و باقیمانده مخلوط وانیلی رو روش بمالین و بزارین یخچال.بعد از سفت شدن میتونین شکلشو مرتب تر کنین.
برای سس، همه موادو بجز شیر خشک روی حرارت ملایم قرار بدین و بجوشونین، بعد بردارین از روی حرارت و شیر خشک رو اضافه کنین و مخلوط کنین خوب.بعد ازینکه سس ولرم شد، یعنی خوب سرد شد، روی دسر بریزین. بعد یک شب در یخچال قرار بدین
طرز تهیه دسر بیسکوییتی پنیری

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی