آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش هویج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورش هویج یکی از غذاهای اصیل استان تبریز است که با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست می‌شود. برخلاف تصور طعم این خورش شیرین نیست و به خاطر آلو طعم ملسی دارد. اما اگر غذاهای شیرین دوست دارید، از مقداری شکر هنگام پخت خورش استفاده کنید.

مواد لازم:

۱ کیلوگرم هویج رنده‌شده یا خلالی خرد شده
۵۰۰ گرم گوشت ماهیچه
۱ عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
۳ عدد لیمو عمانی یا آلو خورشتی(دل‌خواه)
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه خورش هویج ابتدا هویج‌‌ها را شسته و پوست بکنید. سپس به شکل خلالی خرد کنید.

داخل تابه مقداری روغن بریزید و هویج‌های خلالی را داخل روغن تفت دهید تا سرخ شده و طلایی‌رنگ شوند.

پیاز را خرد کنید. داخل یک قابلمه دیگر مقداری روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید. کمی زردچوبه اضافه کرده، سپس گوشت را با پیاز تفت دهید. مقداری فلفل هم اضافه کنید. حدود 2 تا 3 لیوان آب روی مواد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.

وقتی گوشت کاملا پخته شد، لیمو عمانی و آلوها را اضافه کنید. اگر آب خورش کم بود، مقداری آب هم به خورش اضافه کنید.

مقداری زعفران دم کنید و روی خورش بریزید. حالا نوبت به اضافه کردن هویج‌ها است. هویج را همراه رب گوجه فرنگی و نمک به خورش اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. اگر مایل بودید، مقداری آبغوره یا آبلیمو هم اضافه کنید.

خورش را با مقداری خلال و زرشک تزیین کرده و کنار برنج سرو کنید. نوش جان!

نکات طرز تهیه

قبل از اضافه کردن آبلیمو یا آبغوره، طعم خورش را بچشید. چون ممکن است به خاطر اضافه کردن لیمو عمانی، طعم خورش ترش شود.
اگر غذاهای شیرین دوست دارید، ۱۰ دقیقه آخر مقداری شکر اضافه کنید.
به جای استفاده از رب گوجه می‌توانید از چند عدد گوجه رسیده استفاده کنید.
طرز تهیه خورش هویج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی